Bel onder kantoortijden: 085 - 27 35 8 35, of mail naar: info@lekkage.nl

GROHE Sense is de betrouwbare watersensor die nooit slaapt. De sensor reageert op de aanwezigheid van water waar het niet behoort te zijn.


Bestel de GROHE SENSE GUARD, bel naar 085-273 58 35!


Detecteert overstromingen

Ontvang meldingen van lekkages en overstromingen zodat je snel kunt ingrijpen.

Detecteert risico op bevriezing

Detecteert of de temperatuur in de ruimte onder de 3 °C komt, waarbij kans is op bevriezing, en waarschuwt je.

Meet vochtigheid

Blijf op de hoogte. Bescherm je huis tegen mogelijke schade door vocht en schimmel in huis.

 

VOORKOM DURE WATERSCHADE MET DE GROHE SENSE WATERSENSOR

 

HOE DETECTEER IK EEN LEKKAGE IN HUIS?

Waterlekkage in huis kan enorme schade en kosten veroorzaken. 54% van de huishoudens heeft dit al ervaren. Maar wat veel erger is, is dat je veel van de schade kan voorkomen als je weet dat er een probleem is. Daarom is een watersensor die lekkages en veranderingen in de (lucht)vochtigheid detecteert en je automatisch waarschuwt een essentiële tool voor een hedendaagse SmartHome.

Een lekdetectiesysteem, zoals de GROHE Sense watersensor kan waterlekkage opsporen voordat er schade in huis ontstaat, zodat je op tijd en snel kan reageren. Wat uiteindelijk totale gemoedsrust geeft.

 

 

ONTVANG MELDINGEN, ALTIJD EN OVERAL

GROHE Sense stuurt je een melding via de GROHE ONDUS-app als de sensor een lekkage detecteert in bijvoorbeeld de badkamer. Zo ben je er op tijd bij en voorkom je dat de lekkage een overstroming wordt.

 

 

ALS JE HET KUNT ZIEN, IS HET AL TE LAAT

Vocht en vochtigheid zorgen voor de ideale omstandigheden voor schimmel. GROHE Sense waarschuwt je wanneer er gedurende minimaal 3 uur sprake is van een ongezonde mate van vochtigheid. Zo kun je reageren voordat schimmel in huis de kop opsteekt.

 

 

TE VEEL IS SLECHT, MAAR TE WEINIG OOK

Je gezondheid kan ook lijden onder een te lage luchtvochtigheid: met geïrriteerde voorhoofd- en bijholtes, branderige ogen, een droge huid en een verhoogd risico op verkoudheid tot gevolg. Ook voor mensen met astma is het belangrijk dat er een goede luchtvochtigheid in huis is. GROHE Sense waarschuwt je wanneer de luchtvochtigheid minimaal 3 uur onder het niveau zakt dat je vooraf hebt ingesteld.

 

 

VOORKOM EEN IJZIGE ONTVANGST

Het gevaar op vorst is groter in ruimtes die niet vaak gecontroleerd worden, zoals de kelder of in vakantiehuizen die veel leeg staan. GROHE Sense waarschuwt je wanneer de kamertemperatuur lager dan 3 °C is, zodat je op tijd in actie kunt komen.

WATER KAN ZICH NIET MEER VERSTOPPEN:
DE JUISTE GROHE SENSE VOOR IEDERE SITUATIE

De minimalistische oplossing voor iedere locatie

De GROHE Sense heeft een hoogwaardig ontwerp dat perfect past in elke ruimte: ideaal voor kamers en plekken die regelmatig worden bezocht.

Voor moeilijk bereikbare plaatsen: GROHE Sense in combinatie met de verlengset

Sommige plaatsen zijn moeilijker te controleren dan andere.
Voor zeer kleine hoekjes en smalle ruimtes, zoals onder de wasmachine of het bad, is de GROHE Sense-verlengset het antwoord. Zelfs als je wasmachine een waterslot heeft is de Sense geen overbodige luxe.

Ideaal voor vakantiehuizen of de kelder

Voor bijzonder kritieke locaties die niet vaak worden bezocht en waar voortdurende controle is vereist, is de beste keuze GROHE Sense+, de sensor die op het lichtnet werkt.

De sensor is een alarmsysteem voor updates over de vochtigheid en de temperatuur. Bovendien kan de huidige status op afstand worden opgevraagd.

 

DOOR WATER WORDT HET GROHE SENSE ROOD VOOR DE OGEN

Lekdetectie

– en waarschuwt je.

Wateralarmsysteem

Ontvang situatieafhankelijke waarschuwingen via een knipperend rood licht, pieptoon, pushmelding of e-mail.

AquaIQ

Individuele instellingen kunnen worden gedefinieerd, zodat alle waarschuwingen en acties volledig zijn aangepast op jouw thuissituatie.

Temperatuurmeter

Ontvang dagelijks ieder uur een update over de temperatuur van de kamer, stel zelf grenzen in en ontvang meldingen, gebaseerd op jouw instellingen.

Vochtmeter

Ontvang dagelijks ieder uur een update over de luchtvochtigheid van de kamer, stel zelf grenzen in en ontvang een waarschuwing als de vochtigheid gedurende meer dan drie uur kritiek is.

LongLifeBattery

Duurzaam batterijgebruik zodat je deze tot vier jaar kunt gebruiken.

WaterResistant

Met gesloten kap, voor bescherming tegen waterspetters.

GROHE ONDUS

Eén app om alle verbonden GROHE-producten te zien en aan te sturen met jouw mobiele apparaat.

 

Lees meer