Bel onder kantoortijden: 085 - 27 35 8 35, of mail naar: info@lekkage.nl

Beste Lezer,

Naar aanleiding van de uitzending van d.d. 04-02-2019 van Radar willen wij graag benadrukken niet gelieerd te zijn aan installatiebedrijf Van Genabeek, ook wel bekend onder de namen:
– Lekdetectiecentrale.nl
– Lekdetectieservice.nl

Helaas zien wij deze vorm van “werk-wijze” steeds vaker binnen onze branche.
Er wordt veelal nauwelijks tot niets gedaan buiten extreem hoge rekeningen sturen naar al gedupeerde klanten.
Zoals al aangegeven binnen de uitzending is ons advies indien u gedupeerd bent direct een klacht in te dienen bij de ACM of bij justitie om deze vorm van misleiding aan te pakken.
Dit is een advies welke wij al enige periode afgeven aan gedupeerde die ons de afgelopen tijd benaderen voor verder advies.

Juist doordat wij deze werkwijze steeds vaker aantreffen binnen onze branche blijft bij ons openheid en transparantie hoog in het vaandel staan.
Denk hierbij aan heldere prijsafspraken, dus vaste tarieven die bekend zullen zijn voordat we ├╝berhaupt op locatie komen, een nette nota met een betalingstermijn van 30 dagen, welke digitaal tezamen met de rapportage zal worden toegezonden. Waar gewenst wordt deze geheel kosteloos per post verstrekt.

Enerzijds zijn we blij dat deze firma’s middels het internet en tv aan het licht komen.
Anderzijds doet het ons pijn in ons hart te zien dat de mooie uitkomst die een lekdetectie kan bieden op deze wijze in een kwaad daglicht komt.

Graag staan wij u voor vragen telefonisch te woord.
Zowel voor een lopend probleem alsmede voor vragen en toelichtingen over onze werkwijze t.o.v. de beelden zoals te zien zijn geweest op Radar.
U kunt hiervoor contact opnemen met Hardy Tiebosch op werkdagen via 085-273 58 35.

Uw offerte binnen 4 werkuren