Lekkage herstel? Ook dit kunnen wij voor u verzorgen.

Uiteraard is het van belang dat na het lekdetectie onderzoek uw lekkage volledig wordt hersteld. De lekkage heeft schade met zich mee gebracht en ook de bron van de lekkage zal hersteld moeten worden. Pompe Lekdetectie B.V. kan u volledig voorzien van lekkage herstel. Uiteraard is het mogelijk dat u uw eigen installateur hiervoor inschakelt om middels onze rapportage het herstelwerk uit te laten voeren. Echter zien wij met regelmaat dat de opdrachtgever het prettig acht alles onder een partij te behouden. Op deze vraag kunnen wij u dan ook antwoorden middels ons totaal herstel.

Na het lekdetectie onderzoek van de meettechnici zal deze indien gewenst contact opnemen met onze schadeherstel afdeling. Middels dit contact zal de meettechnici alle “ins en outs” met de schadeherstel afdeling doornemen en zal aan de hand van deze informatie in combinatie met de rapportage voor u een geheel vrijblijvende offerte opgesteld worden. Na goedkeuring van deze offerte wordt er een afspraak met u gemaakt voor het inplannen van deze werkzaamheden. Hiermee heeft u dan ook 1 aanspreekpunt als het gaat om uw lekkage en alles wat hierbij komt kijken.

Door het langdurig bestaan van ons bedrijf (meer dan 40 jaar) heeft Pompe Lekdetectie BV de juiste personen in dienst alsmede in zijn netwerk voor het correct oplossen van uw problemen. Van loodgieter tot aannemer, en van dakdekker tot specialistisch drogen. Voor allen bent u bij ons aan het juiste adres.

Plan van aanpak alsmede de snelheid tot lekkage herstel

Doordat allen onder een partij valt kunnen wij u snel voorzien van de nodige maatregelen. Een belangrijk aspect is om zo spoedig mogelijk de bron van de lekkage te verhelpen (lekkage herstel). Zodra deze is weggenomen zal het lekken stoppen en zal de schade nimmer groter worden. Het is dan ook van belang dat deze eerste fase zo spoedig mogelijk voor u opgepakt wordt. Desgewenst kan dit nog op de dag van het lekdetectie onderzoek of daar waar nodig de volgende ochtend. Meer over het herstellen van de bron vindt u op de pagina lekkage herstel.

Specialistisch drogen?

De volgende fase is sterk afhankelijk van uw probleem. Zo kan het zijn dat de vochtlast in de omliggende bouwelementen zeer hoog is waardoor herstel aan deze niet direct uitgevoerd kan worden. Het is dan van belang dat er geforceerd en specialistisch terug gedroogd wordt. Deze stap zal de meettechnici tijdens zijn lekdetectie onderzoek al in kaart hebben waardoor onnodige verassingen achteraf weg blijven. Mocht de meettechnici dit hebben vastgesteld dan zal dit ook al in de eerder uitgegeven vrijblijvende offerte vermeld zijn. Meer over het specialistisch drogen vindt u op deze pagina.

Specialistisch drogenMocht de bron van de lekkage zijn weggenomen en is specialistisch drogen al uitgevoerd of niet noodzakelijk dan is het noodzaak de bestaande schade aan wanden en vloeren te herstellen. Zo zal in veel gevallen de vloer beschadigd zijn en zijn er lekkageplekken zichtbaar op wanden of plafonds. Dit allen zal ten tijde van het lekdetectie onderzoek al voor u in kaart gebracht zijn waardoor we ook hiervan een volledig vrijblijvende offerte voor u aan kunnen bieden. Meer informatie over schade herstel kunt u terug lezen op deze pagina.

Pompe Lekdetectie B.V. biedt u daarmee de mogelijkheid een volledig onafhankelijk onderzoek aan te bieden en daarnaast toch gebruik te kunnen maken van onze all-in diensten zoals lekkage herstel!

Waarom Pompe Lekdetectie

  • Eigen vakmensen
  • Binnen 24 uur rapportage
  • Zonder hakken en breken
+31852735835