Bel onder kantoortijden: 085 - 27 35 8 35, of mail naar: info@lekkage.nl

Lekkage dakkapel opsporen middels lekdetectie onderzoek

Dakkapel - Lekkage dakkapelEen lekkage dakkapel is vaak afkomstig van een bouwkundig gelegen constructie fout. Mede door het veelal later aanbrengen van de dakkapel ontstaan er problemen. De specifiek voor de woning ontworpen dakconstructie wordt tijdens het aanbrengen van een dakkapel vaak ernstig verstoord. Om deze constructie waterdicht te houden ten tijde van het plaatsen van de dakkapel, wordt er vaak gebruik gemaakt van loodslabben, bitumeuzen dakbedekkingslagen, en waterkerende randdelen. De binnenzijde van het dak wordt vaak visueel afgewerkt middels beplating tegen het dakbeschot en zo ontstaan er holle ruimtes tussen dakbeschot en wanden. Indien er zich een lekkage voordoet in de aangebrachte waterkerende delen zal deze niet direct zichtbaar zijn doordat de binnenzijde is voorzien van beplating en deze zich uit in de holle ruimten. Vaak ontstaat er hierom een muffe lucht (door schimmelvorming) en ontstaat er scheurvorming in de nieuw aangebrachte wanden doordat de beplating zal gaan “werken” door de hoge vochtlast.

Lekdetectie rondom uw dakkapel?

Dakkapel recht - Lekkage dakkapelPompe Lekdetectie BV is gespecialiseerd in het opsporen van bouwkundige lekkages. Ook een dakkapel valt volledig onder ons specialisme en zal volledig voor u in kaart gebracht worden. Middels onze uitgebreide technieken waaronder infrarood, kleurstof analyse en visuele bouwkundige inspecties alsmede de inzichten van de meettechnici zal deze een rapport voor u opstellen met hierin de bouwkundige problemen. Door deze problemen aan te pakken wordt niet alleen de lekkage zoals aanwezig aangepakt maar is er ook direct een aanpak voor eventuele toekomstige problemen.

Een lekkage dakkapel zorgt ervoor dat de er water in de dakconstructie kan binnendringen. Dit heeft veelal veel schade tot gevolg. Wacht dan ook niet langer en laat uw lekkage direct onderzoeken door een van onze specialisten.

Contact

Heeft u ondanks bovenstaande toch nog vragen?
Neem voor meer informatie over een lekkage dakkapel contact met ons op, of maak direct een afspraak op het telefoonnummer:  085 – 273 58 35

 

Uw offerte binnen 4 werkuren