Gespecialiseerd in lekkage opsporen door geheel Nederland

  • Eigen vakmensen
  • Binnen 24 uur een rapportage
  • Zonder hakken en breken

Pompe Lekdetectie BV is een specialistisch lekdetectie bedrijf en gebruikt de nieuwste technieken op het gebied van lekdetectie. Onze onderzoeken worden altijd uitgevoerd door een opgeleide meettechnicus. Deze meettechnicus spoort het lek op en stelt daarna een uitgebreide rapportage voor u op. In deze rapportage staat precies beschreven wat voor lek het is, waar het lek precies zit en hoe u deze lekkage het best kunt repareren. Door onze technieken en ervaring sporen wij uw probleem altijd snel én kostenbesparend op.

Snel lekkages opsporen

Een lekkage is altijd zeer vervelend. Vaak is er namelijk al schade voordat een lekkage is ontdekt. Daarom is het belangrijk om lekkages snel op te sporen.
Pompe Lekdetectie BV is specialist in het opsporen van lekkages van welke aard dan ook. Door te werken met de meest moderne technieken en apparatuur sporen wij een lekkage snel op en lokaliseren wij de bron van deze lekkage. Allen zal worden gerapporteerd in een uitgebreid meetrapport waardoor herstel kan geschieden zonder al te veel hak- en breekwerk.
Ook met de herstelwerkzaamheden kunnen wij u volledig van dienst zijn. Zo blijft het volledige traject onder handen bij een bedrijf en heeft u ook maar een contactpersoon. Maar uiteraard blijft u vrij in deze keuze waardoor een onafhankelijk onderzoek gewaarborgd blijft!

Bedrijfsmatig en particulier werkzaam.

Pompe Lekdetectie Nederland BV is werkzaam voor zowel de particuliere sector alsmede voor de zakelijke. Hiermee zijn wij toonaangevend binnen de lekdetectie wereld daar veelal lekdetectie bedrijven de keuze laten vallen op bedrijfsmatige opdrachten. Een veel voorkomend detail is dat er voor de particuliere markt dan buiten proportioneel hoge tarieven berekend worden om zo de particuliere sector af te zwaaien. Bij ons zijn voor zowel particulier, verzekeraar en bedrijven de tarieven gelijk waarmee wij iedere klant (eenmalig of niet) graag van onze diensten willen voorzien. Diverse voorbeelden van onze werkzaamheden van onze particuliere opdrachten alsmede die op de Schiphol toren bijvoorbeeld, kunt u terug vinden op ons blog-gedeelte van de webpagina.

+31852735835