Referenties

Een lekkage is altijd zeer vervelend. Doordat we met eigen vakmensen werken zorgen we ervoor dat dit zo snel en goed mogelijk wordt opgelost. Hier staan een aantal ervaringen van onze klanten.

“Pompe lekdetectie is een bedrijf wat verstand van zaken heeft. Bij onze melding was de monteur binnen 1 dag ter plaatsen. Ze hebben alles onderzocht en bekeken. Met uitgebreid rapport.”

Justin Borsboom

“Zeer tevreden over de afhandeling van een complex lekkage probleem. Snel gereageerd, correcte en deskundige afhandeling en perfect achtergelaten. Een aanrader wat ons betreft!”

Wim Gelderblom

“De opsporing van de lekkage van mijn dakhuis was heel goed in de rapportage, die ik 2 dagen later ontving, vastgelegd. De monteur die de lekkage op het dak verholpen heeft, leverde goed werk.”

Ralf Mitsch

“Super vriendelijk!! snelle communicatie en professionele service! ”

Redouan

“Komen hun afspraken na, zijn ruim op tijd aanwezig, werken heel netjes. Kortom: Uitstekend!! Voor dit bedrijf steek ik mijn handen in het vuur. Zeer zeker aan te bevelen”

Bernard Kuipers

“Na mijn vraag direct met goede adviezen gekomen ipv meteen voor een hoop geld op de stoep staan zoals andere bedrijven wilde doen. Dit noem ik klantvriendelijk. ”

Renate van der Wee

“De medewerker is uitermate klantvriendelijk. Hij legt alles rustig uit en laat ook zien waar hij mee bezig is. Dit geeft een goed gevoel. Hij heeft de lekkage opgespoord en geeft advies wat we moeten ”

Fam. van der Linden

“Schade is keurig herstelt met duidelijke rapportages achteraf. Loodgieters Gert en Sjef deden hun werk met precisie. De opstelling vanuit kantoor met de heer Tiebosch was ondersteunend en plezierig.”

Daan van Hasselt

“De geruststellende manier van in het begin je te woord staan als je hoog in je emotie zit omdat het weer lekt tot het moment dat de monteur de deur uit liep was vijf sterren waard. ”

Manuela de Heer

+31852735835