Bel onder kantoortijden: 085 - 27 35 8 35, of mail naar: info@lekkage.nl

Herstellen vochtschade na een lekkage

Pompe Lekdetectie BV kan door middel van zijn schade herstel afdeling u volledig ontzorgen als het gaat om het herstellen van een lekkage. Een van de vele problemen bij een lekkage is de schade die achterblijft. Dit is dan ook vaak de grootste zorg die achterblijft na een lekkage. Verschillende partijen moeten hiervoor aangetrokken worden zoals een schilder, stukadoor, tegelzetter, loodgieter enz. Omdat wij opmerken dat dit veelal problemen met zich mee neemt heeft Pompe Lekdetectie BV een totaalpakket ontworpen. Middels dit totaalpakket kan de volledige schadeherstel in een partij opgenomen worden. Wij brengen een offerte uit voor alle werkzaamheden en schakelen onze werknemers en partners voor u in. Hiermee heeft u een aanspreekpunt en een verantwoordelijke voor deze werkzaamheden.

Uw probleem van A tot Z verholpen

Door onze nauwe samenwerking met andere partners en onze 40-jarige ervaring in de bouwwereld hebben wij de juiste partijen en vaste werknemers in dienst om uw probleem van A tot Z voor u op te pakken. U heeft intern een aanspreekpunt die alles voor u verzorgd. Van het inplannen van de werkzaamheden tot aan de volledige administratie. Met regelmaat bemerken wij dat de verzekeraar dit ook als meerwaarde meeneemt omdat ook uw verzekeraar een aanspreekpunt heeft voor de financiële afwikkelingen.

Contact

Kampt u met een lekkage en heeft u ook behoefte tot een totaal herstel traject, neem dan contact met ons op via het telefoonnummer 085 – 273 58 35. Wij adviseren u graag verder.

 

Uw offerte binnen 4 werkuren