Lekkage herstellen, de meest belangrijke factor bij uw lekkage

Het doel van een lekdetectie onderzoek is het achterhalen van de bron van de lekkage. Met deze wetenschap kunt u vervolgens verdere stappen ondernemen om voorgoed van de lekkage afscheid te nemen. Een van de belangrijkste stappen is uiteraard het herstellen van de aangewezen bron van de lekkage (lekkage herstellen). Met regelmaat verkiest de opdrachtgever zijn eigen installateur of aannemer om het verdere herstel uit te laten voeren. Echter bemerkt Pompe Lekdetectie BV ook een steeds grotere vraag als het gaat om de vervolgstappen na het lekdetectie onderzoek. Met onze zusterondernemingen alsmede ons trouwe netwerk aan aannemers, timmerlieden en overige vaklieden is het mogelijk aan deze vraag te voldoen.

Inplannen van de werkzaamheden

Bij het aanmelden van uw probleem zal de specialist u al vragen of herstel door ons noodzakelijk is. Indien dit het geval is zal deze niet alleen kijken naar de planning voor het lekdetectie onderzoek maar zal deze ook direct een prognose planning met u maken voor het herstellen van de bron. Daar waar mogelijk probeert hij deze aan elkaar te koppelen waardoor vrijwel direct na het lekdetectie onderzoek de bron van de lekkage hersteld wordt. Dit heeft als grote voordeel dat verdere schade door de ontsnapte vochtlast zal stoppen en u de onderdelen in uw woning weer volledig kunt gebruiken. Desgewenst is het mogelijk om voor deze werkzaamheden een geheel vrijblijvende offerte op te vragen waardoor u zelf bepaald of wij deze werkzaamheden voor u uitvoeren.

Vrijblijvende offerte herstelwerkzaamheden

De meettechnici die het lekdetectie onderzoek verricht kan desgewenst direct een vooropname doen van de schade die hersteld dient te worden. Deze zal dan contact opnemen met onze schadeherstel afdeling om de schade aan te melden en door te nemen. Aan de hand van deze gegevens in combinatie met de rapportage kan er dan geheel vrijblijvend een offerte voor u worden uitgebracht. Hiermee heeft u direct alle kosten inzichtelijk en heeft u voor u totale schade maar een aanspreekpunt.

Contact

Heeft u te maken met een lekkage? Neem dan contact met ons op voor het maken van een afspraak op het telefoonnummer: 085 – 273 58 35

+31852735835